Wist u dat 60 procent van de bedrijven te veel betaalt voor hun infrastructuur? Wilt u besparen maar niet inleveren op kwaliteit? Wij kijken samen met u wat er mogelijk is op uw locatie en adviseren u over de mogelijkheden van professionele internetverbindingen voor de zakelijke markt. Van domeinnaam tot glasvezelverbinding tot mobiel internet: geheel afgestemd op uw zakelijke wensen.

Zakelijk ADSL

Met zakelijk ADSL kunt u sneller data ontvangen dan versturen. Zakelijk ADSL is bijzonder geschikt voor bedrijven die internet gebruiken voor het versturen van e-mail en het bezoeken van websites. Bedrijven met een bedrijfsnetwerk zijn vaak meer gebaat bij een SDSL-verbinding, waarbij de zend- en ontvangstsnelheid gelijk zijn.

Zakelijk VDSL

VDSL is een snellere opvolging van ADSL en ADSL2+. Met VDSL wordt voorzien in de behoefte aan sneller internet als er nog geen glasvezel bij u is gelegd. VDSL gebruikt glasvezel tot in de wijkcentrale. Het laatste stuk, tot uw locatie, blijft koper. Hierdoor kunnen er hogere snelheden gehaald worden.

Zakelijk Glasvezel

Steeds meer regio’s in Nederland hebben toegang tot het glasvezelnetwerk. Wij kijken samen met u wat er mogelijk is op uw locatie.

Wilt u meer weten over zakelijk internet, neem contact met ons op.

Meer informatie opvragen

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - 2mobileconsultancy