Mike Verhaar | Algemeen directeur

Mijn naam is Mike Verhaar. Ik ben geboren in Den Haag en woon sinds mijn 7e in het mooie Ede. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Hobbies genoeg. Hardlopen, mountainbiken, racefietsen, krachttraining en wandelen met onze hond Yoep doe ik graag. Verder ben ik fan van gezelligheid, een enorme natuurliefhebber en ben ik gek op reizen naar mooie bestemmingen. Ook het ondernemen vind ik erg leuk om te doen.

Mijn persoonlijke missie en tevens missie van 2Mobile Consultancy B.V. is bedrijven te helpen efficiënter en flexibeler te werken en tevens slimmer te communiceren. Dit realiseren we graag met ons vakkundige team voor onze klanten middels de laatste beschikbare technologieën in de markt op IT en telecom gebied. Liefst zo pro actief mogelijk. Meer doen dan de klant verwacht is voor ons een belangrijk streven. We besteden binnen ons team veel aandacht aan continue verbetering en verhoging van het kennis niveau zodat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen waardoor we onze klanten optimaal kunnen blijven ondersteunen bij hun eigen core business.

Max Pattiata | VoIP & IT Engineer

Ik ben Max, woon in Barneveld en ik heb 2 kinderen.

Na jaren lang in de financiële sector te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Iets totaal anders! Ik heb altijd affiniteit gehad met techniek en via Anne-Elise ben ik in 2017 terecht gekomen bij 2Mobile Consultancy.

Eerst heb ik mijn kennis en ervaring opgedaan op de afdeling binnendienst en vervolgens ben doorgestroomd naar de technische buitendienst. Door persoonlijke interesse in het telefonie platform houdt het leren nooit op. Iedere implementatie doe ik met volle overgave, en bijt mij vast in iedere uitdaging. Een geslaagde implementatie, tevreden klant met een getekende PVO zonder restpunten geeft mij enorm veel voldoening en energie.

Vincent Malda | Operationeel directeur & Consultant

Vincent, Vin voor mijn collega’s. Sinds 2004 woon ik in Ede en inmiddels getrouwd en 3 fantastische en energieke kinderen.

Nadat ik bijna 4 jaar mijn eigen bedrijf heb gehad, privé chauffeursbedrijf & computer assemblage webshop, ben ik in loondienst gegaan bij destijds een van mijn klanten. Uiteindelijk via diverse functies verder in de IT gaan specialiseren zowel hardware als software gerelateerd. Daar ligt altijd al mijn interesse en passie, waarbij ik zo goed mogelijk de vertaalslag wil maken tussen klantbehoefte, mogelijkheden en uitvoering waarbij het commerciële advies ten grondslag ligt.

Mike Verhaar, eigenaar en directeur 2Mobile, ken ik persoonlijk sinds 2009 en halverwege 2018 zijn wij om tafel gegaan om te kijken of we elkaar zakelijk kunnen versterken. Dit bevalt enorm goed en we maken er elke dag weer een leuke tijd van waarbij we met z’n allen streven om verder te gaan dan wat onze klanten verwachten!

Persoonlijk en ongedwongen contact is mijn doel, waarbij de advisering de belangrijkste kracht is in een heel traject. Bij interesse neem gerust contact op!

Jolien Achterstraat | Commercieel Medewerker Binnendienst

Mijn naam is Jolien Achterstraat, en woon in Barneveld.

Na mijn opleiding tot office assistent waarin ik hier 2× een stage heb gelopen ben ik sinds augustus 2019 in dienst als medewerker verkoop binnendienst. Het is veelzijdig werk waarbij ik niet alleen telefonie en mailzaken oppak maar ook technische en administratieve taken mag uitvoeren. Door deze hoeveelheid aan verantwoordelijkheden is geen enkele dag hetzelfde en is er enorm veel ruimte om mijn kennis te verbreden!

Onze doel is om jullie een oplossing te geven waar jullie behoefte aan hebben. We willen jullie verwachtingen ook graag overtreffen door verder te gaan dan jullie verwachten. Als medewerker verkoop binnendienst is het leuk om daarin de eerste stappen te kunnen zetten en dit te onderhouden.

Is je interesse gewekt? Ik sta iedere werkdag klaar om te helpen, bel of mail gerust!

José Van Kan | Commercieel Medewerker Binnendienst

Even voorstellen…
Altijd leuk zo’n tekstje schrijven maar de vraag blijft toch altijd: Waar te beginnen?
Nou, gewoon beginnen dan maar. Ik ben José van Kan, woon sinds kort weer in Veenendaal samen met mijn vriend Boudewijn en onze hond Malinky. Nou ja, hond, eigenlijk hondje. Hoewel ze denkt dat ze heel groot is, is ze een Russische Toy (schofthoogte 28 cm 😊). Na jarenlang in diverse functies binnen de liftenbranche te hebben gewerkt was het tijd voor een totaal andere ervaring. En zo komen we bij 2Mobile Consultancy. Zij hadden een vacature open staan die mij ontzettend leuk leek; veelzijdig, veel klantencontact en een totaal andere branche. Voor mij de ideale combinatie. Gelukkig hadden en hebben we een goede klik en is de functie echt zo leuk als dat het leek. Elke dag maken we er samen weer een feestje van met als hoofddoel, jullie -als klant- de beste service te verlenen.

PS. Wil je mij spreken? Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag.

Ineke Schimmel

Ineke Schimmel | Financieel medewerker 

Ik ben Ineke Schimmel, woon in Barneveld en getrouwd met Rudi, samen hebben we   3  prachtige jongens! Naast mijn werk geniet ik van gezellig omgaan met vrienden, sporten en activiteiten ondernemen met ons gezin. Daarnaast lees ik graag een boek, dit doe ik het allerliefst in een warm land op vakantie om helemaal tot rust te komen.

In Juni 2021 ben ik bij 2Mobile Consultancy komen werken, na jaren administratief  werkzaam te zijn geweest in de horecabranche was het tijd voor verandering en werk   ik nu met heel veel plezier bij 2Mobile Consultancy.

Op dinsdag en woensdag ben ik bereikbaar voor alle vragen!

Bas Neuman | Sales consultant

Mel Cayci | Commercieel Medewerker Binnendienst

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - 2mobileconsultancy