Mike Verhaar | Directeur 2Mobile Consultancy B.V.

Geboren in Den Haag. Woon sinds mijn 7e in Ede, getrouwd met 2 dochters. Hobbies genoeg. Hardlopen, mountainbiken, racefietsen, krachttraining en wandelen met onze hond Yoep doe ik graag. Verder ben ik fan van gezelligheid, een natuurliefhebber en ben ik gek op reizen naar mooie bestemmingen. Gedreven, meedenken

Mijn persoonlijke missie en tevens missie van 2Mobile Consultancy B.V. is bedrijven helpen efficiënter en flexibeler te werken en tevens slimmer te communiceren. Dit realiseren we graag met ons vakkundige team voor onze klanten middels de laatste beschikbare technologieën in de markt op IT en telecom gebied. Liefst zo pro actief mogelijk. Meer doen dan de klant verwacht is voor ons een belangrijk streven. We besteden binnen ons team veel aandacht aan continue verbetering en verhoging van het kennis niveau zodat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen waardoor we onze klanten optimaal kunnen blijven ondersteunen bij hun eigen core business.Max Pattiata | VoIP & IT Engineer

Ik ben Max, woon in Barneveld en ik heb 2 kinderen.

Na jaren lang in de financiële sector te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Iets totaal anders! Ik heb altijd affiniteit gehad met techniek en via Anne-Elise ben ik in 2017 terecht gekomen bij 2Mobile Consultancy.

Eerst heb ik mijn kennis en ervaring opgedaan op de afdeling binnendienst en vervolgens ben doorgestroomd naar de technische buitendienst. Door persoonlijke interesse in het telefonie platform houdt het leren nooit op. Iedere implementatie doe ik met volle overgave, en bijt mij vast in iedere uitdaging. Een geslaagde implementatie, tevreden klant met een getekende PVO zonder restpunten geeft mij enorm veel voldoening en energie.Vincent Malda | Consultant

Vincent Malda is de naam, Vin voor mijn collega’s. Sinds 2004 woon ik in Ede en inmiddels getrouwd en 3 kinderen verder.

Nadat ik bijna 4 jaar mijn eigen bedrijf heb gehad, privé chauffeursbedrijf & computer assemblage webshop, ben ik in loondienst gegaan bij destijds een van mijn klanten. Uiteindelijk via diverse functies verder in de IT gaan specialiseren zowel hardware als software gerelateerd. Daar ligt altijd al mijn interesse en passie, waarbij ik zo goed mogelijk de vertaalslag wil maken tussen klantbehoefte, mogelijkheden en uitvoering waarbij het commerciële advies ten grondslag ligt.

Mike Verhaar, eigenaar en directeur 2Mobile, ken ik persoonlijk sinds 2009 en halverwege 2018 zijn wij om tafel gegaan om te kijken of we elkaar zakelijk kunnen versterken. Dit bevalt enorm goed en we maken er elke dag weer leuke tijd van waarbij we met z’n allen treven om verder te gaan dan wat onze klanten verwachten!

Persoonlijk en ongedwongen contact is mijn doel, waarbij de advisering de belangrijkste kracht is in een heel traject. Bij interesse neem gerust contact op!Jolien Achterstraat | Commercieel Medewerker Binnendienst

Mijn naam is Jolien Achterstraat, en woon samen met mijn vriend Jacco in Barneveld.

Na mijn opleiding tot office assistent waarin ik hier 2× een stage heb gelopen ben ik sinds augustus 2019 in dienst als medewerker verkoop binnendienst. Het is veelzijdig werk waarbij ik niet alleen telefonie en mailzaken oppak maar ook technische en administratieve taken mag uitvoeren. Door deze hoeveelheid aan verantwoordelijkheden is geen enkele dag hetzelfde en is er enorm veel ruimte om mijn kennis te verbreden!

Onze doel is om jullie een oplossing te geven waar jullie behoefte aan hebben. We willen jullie verwachtingen ook graag overtreffen door verder te gaan dan jullie verwachten. Als medewerker verkoop binnendienst is het leuk om daarin de eerste stappen te kunnen zetten en dit te onderhouden.

Is je interesse gewekt? Ik sta iedere werkdag klaar om te helpen, bel of mail gerust!José Van Kan | Commercieel Medewerker Binnendienst

Even voorstellen…
Altijd leuk zo’n tekstje schrijven maar de vraag blijft toch altijd: Waar te beginnen?
Nou, gewoon beginnen dan maar. Ik ben José van Kan, woon sinds kort weer in Veenendaal samen met mijn vriend Boudewijn en onze hond Malinky. Nou ja, hond, eigenlijk hondje. Hoewel ze denkt dat ze heel groot is, is ze een Russische Toy (schofthoogte 28 cm 😊).

Na jarenlang in diverse functies binnen de liftenbranche te hebben gewerkt was het tijd voor een totaal andere ervaring. En zo komen we bij 2Mobile Consultancy. Zij hadden een vacature open staan die mij ontzettend leuk leek; veelzijdig, veel klantencontact en een totaal andere branche. Voor mij de ideale combinatie. Gelukkig hadden en hebben we een goede klik en is de functie echt zo leuk als dat het leek.

Elke dag maken we er samen weer een feestje van met als hoofddoel, jullie -als klant- de beste service te verlenen.

PS. Wil je mij spreken? Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - 2mobileconsultancy