Bij 2Mobile Consultancy vindt u alle expertises onder één dak op het gebied van telecom, vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en ICT. Met onze jarenlange ervaring in de telecom en ICT-sector dragen wij verrassende oplossingen aan voor uw situatie. Dat is mogelijk omdat wij met u meedenken met oog voor het kleinste detail.

Onze adviseurs hebben zelf jarenlang gewerkt voor grote telecombedrijven. Een van die adviseurs is Mike. Hij vond de werkwijze ondoorzichtig en wist dat het beter kon. Daarom is hij in 2011 met 2Mobile Consultancy begonnen.

Altijd de beste oplossing voor uw bedrijf

Wij hebben een uitgebreid netwerk van verschillende providers. Na een uitvoerige analyse van uw huidige situatie, brengen we alles in beeld over uw telecommunicatie en ICT en zoeken de beste oplossing voor uw bedrijf. Elk traject is zodoende een maatwerk project én u behaalt altijd winst op uw eigen contract.

Waarom 2Mobile Consultancy?

2Mobile Consultancy onderscheidt zich van andere telecombedrijven omdat wij onder andere waarde hechten aan de volgende kernwaarden:

  • Hoge mate van persoonlijkheid: u heeft te maken met de mensen achter het bedrijf 2Mobile Consultancy. We zijn een klein bedrijf met grote klanten. We houden de vinger aan de pols door een persoonlijke band met u aan te gaan. Bent u klant van ons geworden, dan nemen we regelmatig contact met u op om te horen of u nog tevreden bent.
  • Hoge service: wij gaan graag een stapje verder voor onze klanten. En dat alles voor hetzelfde bedrag. We denken buiten de kaders, zijn flexibel en staan voor laagdrempeligheid. Tevens zijn we goed te bereiken voor onze klanten.
  • Deskundig bedrijf: u heeft te maken met ervaren en vakkundige adviseurs. Bovendien volgen wij elk jaar standaard verschillende trainingen, zoals technische trainingen bij leveranciers, kennissessies en salestrainingen om ons kennisniveau op peil te houden. Op die manier zijn wij minder afhankelijk van externe partijen.
  • Pro-actief: we reageren pro-actief op ontwikkelingen binnen de markt. Denkt u bijvoorbeeld aan het feit dat ISDN stopt en dat het contract dat u nu heeft lopen duurt tot en met het einde van het jaar. U kunt echter nu al verlengen zodat u kosten bespaart, dus wij zullen u daarop wijzen tijdens onze analyse van uw situatie.
  • Afspraak is afspraak bij 2Mobile Consultancy: alles wat u met ons bespreekt in het voortraject, leven we na in het natraject. U weet daarom te allen tijde waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan.

Werkgebied

2Mobile Consultancy Regio opereert landelijk. We zijn gevestigd in Ede en hebben eveneens veel lokale klanten in Ede, Veenendaal, Harderwijk, Baarn en Apeldoorn.

2Mobile Consultancy ook voor uw bedrijf inschakelen? Maak vrijblijvend een afspraak. Via onze contactpagina kunt u direct de juiste contactpersoon in uw regio benaderen. 

Contact opnemen

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - 2mobileconsultancy