Wij zoeken een consultant!!

Jouw capaciteiten inzetten om nieuwe klanten te genereren en bij bestaande relaties de huidige dienstverlening uit te bouwen, daar ligt jouw focus als Consultant (B2B). Voor onze opdrachtgever 2Mobile Consultancy B.V., een onafhankelijke ICT dienstverlener gevestigd in Ede, zoeken wij commercieel talent. In deze fulltime functie staat persoonlijk contact voorop en houd jij je bezig met generen en met name opvolgen van leads. Uitgangspunt van de organisatie: Het bieden van de beste oplossingen voor bedrijven met hoogwaardige dienstverlening. De functie van Consultant biedt veel vrijheid, ruimte voor zelfontplooiing en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

In samenwerking met de oprichter en eigenaar en senior Consultant ga jij na het maken van een marktbewerkingsplan aan de slag. Bestaande relaties ga je bewerken en uitbouwen en daarbij new business creëren. Hierbij kun je denken aan het opvolgen van leads die binnen komen via een extern callcenter, leads opvolgen van één van de grootste telecom providers en eigen abonnementen alsmede jouw eigen netwerk gebruiken. De commerciële binnendienst ondersteunt jou in deze werkzaamheden. Als ICT leverancier is het aan jou dat jij gaat bedenken hoe bestaande klanten jou accepteren als ICT leverancier en met welke oplossingen jij komt. Jij houdt je ogen open en houdt de landelijke ontwikkelingen goed bij. Denk aan de aanleg van bijvoorbeeld glasvezel in bepaalde regio’s en overige brancheontwikkelingen. Voor jou de ideale manier om jouw diensten aan te bieden. Maar welke diensten kán jij aanbieden? Hieronder een greep uit de door jou te verkopen diensten.

 • Verkopen/ aanbieden van complete werkplekken; hard- en software ;
 • Slimme Cloud werkplekken aanbieden en in beheer nemen; Bedrijven kunnen zonder zorgen aan de slag en terug vallen op de binnendienst en eigen engineers bij storingen, problemen of vragen;
 • Kostenbesparing op ICT werkplekken en beheer, vaste- en/of mobiele telefonie en internetverbindingen;
 • Organisaties inzicht geven in mogelijke opties voor internetverbindingen;
 • Verkopen/ aanbieden van complete werkplekken; hard- en software ;
 • Slimme Cloud werkplekken aanbieden en in beheer nemen; Bedrijven kunnen zonder zorgen aan de slag en terug vallen op de binnendienst en eigen engineers bij storingen, problemen of vragen;
 • Bieden van oplossingen voor bijvoorbeeld thuiswerkplekken.

Jij gaat onderhandelingen aan m.b.t. provider inkoopkosten en werkt samen met de senior Consultant en directeur. De implementatie is geen onderdeel van jouw takenpakket, zodat jij je optimaal kan focussen op het grondige inventarisatie- en advies traject.

Functie-eisen

De juiste competenties bezitten is het belangrijkste. Niet alleen op commercieel vlak, door jouw uitstekende luistervaardigheden, maar ook in het wekken van vertrouwen, (oprecht) belangstellend vermogen, leervermogen en gedreven zijn resultaten te behalen. Onderstaand tref je de overige functie eisen aan:

 • Minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde HBO opleiding is een pré maar geen eis;
 • Ervaring als accountmanager of consultant;
 • Aantoonbare affiniteit met ICT/ Telecom en bij voorkeur werkervaring in de ICT/ Telecom;
 • Je beschikt over overtuigingskracht, uitstekende luistervaardigheden en bent een zelfstarter;
 • Je bent in staat na de inventarisatie om de pijnpunten te herkennen en een oplossing op maat te bieden;
 • Jij bent zeer computervaardig en kan goed schakelen tussen meerdere computersystemen, programma’s en opdrachten;
 • Jij bent goed in het stellen van prioriteiten; en in tijden van drukte weet jij jouw hoofd koel te houden;
 • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en minimaal een goede beheersing van Engelse taal in woord- en geschrift.

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, ga naar deze link: https://www.vannesenplaisier.nl/vacatures/consultant/

Voor vragen kan je contact opnemen met Babette Mathyi via bmathyi@vannesenplaisier.nl of via 0318 – 83 01 30. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - 2mobileconsultancy